Praat mee!

Hoeveel winkels zijn er in Gieten nodig en waar? Wat moet er gebeuren met de leegstaande winkels? Kunt u makkelijk met de fiets, auto of bus in het centrum komen? Zijn er genoeg parkeerplaatsen? En wat vindt u van het huidige winkelhart van Gieten? Wat moet absoluut zo blijven en wat ziet u liever anders in het centrum?

We brengen graag samen met de ondernemers en inwoners uit Gieten nog meer reuring in het centrum van Gieten en gaan het centrum nog mooier en beter maken. Daar hebben wij uw hulp hard bij nodig!

Omgevingsvisie

De plannen voor het centrum worden vastgelegd in de nieuwe Omgevingsvisie Gieten Centrum. Op deze website kunt u het maken van deze visie ‘live’ volgen. U vindt hier wanneer we bijeenkomsten organiseren, verslagen van de bijeenkomsten en u ziet wat er met uw reactie wordt gedaan. U kunt reageren op nieuwe ideeën en voorstellen en kunt uw ideeën en dromen over het centrum kwijt.

Het kan zijn dat niet alle persoonlijke wensen en ideeën een plek kunnen krijgen in de omgevingsvisie. Met wensen en ideeën die meerdere keren voorkomen gaat de gemeente aan de slag om ze een plek te geven in de omgevingsvisie.

Bijeenkomsten

Wij zijn benieuwd naar uw reactie en ontmoeten u graag ‘live’ bij één van de bijeenkomsten. We houden u op de hoogte over de datums.